Prismatch

Jeg har funnet en vare billigere et annet sted - tilbyr du prismatch?

Med de astronomiske prisene vi ser på overgangsmarkedet akkurat nå, har vi på ShopBetter.no gått i motsatt retning. Vi vil sørge for at du alltid får produktet til den beste prisen, og sørge for at alt går hånd i hånd med ShopBetter.no' Price Match.

På ShopBetter.no ønsker vi å matche den billigste prisen i ditt salgsland, og derfor tilbyr vi prismatch hvis du har funnet et billigere produkt på nettet andre steder. Som sådan er du alltid garantert det beste tilbudet på ShopBetter.no.

Hvordan fungerer prismatchen?
Skulle du finne et billigere produkt et annet sted på nettet, står vi klare til å matche prisen. Alt du trenger å gjøre er å legge inn din bestilling på produktet du ønsker, så korrigerer vi prisen i handlekurven din, før betaling forfaller.

Hvis du er i tvil om en prismatch kan gjøres på et produkt, eller hvordan du går frem når du har matchet en, vennligst kontakt vår kundeservice. Du kan gjøre dette enten ved å skrive oss en e-post til support@shopbetter.no eller ringe oss på tlf. +44 33 0818 0589. Alt vi trenger er en lenke til nettstedet der du fant det billigere produktet, og vi vil fortsette med hvordan du gjør og rabatter på dine vegne. Alt som kreves er at produktet og tilbudet oppfyller betingelsene nedenfor.

Betingelser for prismatch
Prisen må finnes på et nasjonalt (lokalt) eid nettsted med et lokalt MVA-nummer hvis det er aktuelt, og prisen må være gjeldende på kjøpstidspunktet. Det forespurte produktet må være på lager hos konkurrenten og i samme farge, modell og størrelse (spesifikasjoner) på kjøpstidspunktet. Lokale rabatter som ‘åpningstilbud’, BLACK MONTH, door-crasher spesialtilbud og/eller begrensede tilbud etc. gjelder ikke og fraktkostnaden er beregnet i summen.

Price Match gjelder ikke for ShopBetter.no partnerprodukter eller tilbud som krever medlemskap som innkjøpsforening/lojalitetsklubber eller noen form for betaling for å få tilgang til tilbudet.

Gjelder kun for private kjøp og maks. 5 varer per kunde.

Alle forespørsler om prismatch vil bli behandlet innen påfølgende virkedag.